Vélemények

Gabriello De La Kulcsár (magyarán Kulcsár Gábor…a Szerk.) ennek kapcsán kezdett el foglalkozni már sulis (általános iskola) évei alatt Judoval, a Honvédban. Berögzült elképzelése szerint, ha a régi mesterek hosszú évtizedekig egészségesek maradtak, s ha kellett gyógyítani és harcolni egyformán tudtak (nem szólva a varázslatos természetfilozófiáikról), akkor ez neki is menni fog.

Harcművészetekben több stílust is kipróbált, de a végén a kínai szuszogó módszer (légzésterápia – c’hi kung)valamint egy kimondhatatlan nevű kungfu (Yangchingquan) csomagolástechnikái (C’hin Na) mellett döntött. Úgy tűnik, ezekben a gyakorlatokban találta meg a számára (az alapelvnek) megfelelő módszereket, melyeknek naaaaagytudású mestere………lesz majd nagykorában.

„Süsü”

A sportban okozott és szerzett sérülésekből adódott, hogy később mozgásszervi gyógyászattal kezdjen foglalkozni.

Gyógyításnak több módszeret kitanult magyar és kínai iskolában és tanfolyamoko. Kitanult japán Shiatsu maszázs, Tui-Na terapy (kínai maszázs-csontgyógyászat), majd Osteopathy, Sacro-Occipital Terapy (koponya-csontkovácsolás), valamint madyar Manualterapy. Ezeken túl hagyományos Görög-keleti orvosság egy képviselője.

Wang Tixin

A nyolcvanas évek közepén kezdett praktizálni. A többféle irányzatból mára egy sajátos „görög-keleti”, kézzel való gyógyászati rendszer a Chiro-Medicina állt össze, melyben egyesítette keleti és a nyugati ismereteit. Kizárólag alternatív medicinával foglalkozik, és e természetgyógyászati módszereket széleskörűen, valamint a legmagasabb szinten alkalmazza.

M. Mátyás

Közel tíz éve oktatja a csontgyógyászat iránt érdeklődő gyógymasszőröket, természetgyógyászokat. A kezdetben bizonytalan, egyszerű alapokat nyújtó tanfolyamaiból, mára elismert szakmai továbbképzések lettek. Népszerűségüket a kötetlen, vidám hangulatú, játékos oktatási módszernek, de egyben a magas követelményszintnek is köszönhetik.

Dr. Raffay Aurél

Tevékenységeinek eredményességét visszatérő pacienseinek széles körén kívül cikkek, riportok, valamint a „WHO IS WHO MAGYARORSZÁGON” című nemzetközi életrajzi lexikonban való állandó megjelenés is bizonyítja.

Kerkápoly Imre

John Blumming j�k�v�ns�gai